RESTAURANT PUUR BEEK EN DONK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 154 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant PUUR Beek en Donk. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 18:59 Ik zou willen dat ik nooit had besteld want dit is te lekker en nu wil ik het vaker.
21 aug 2022 om 22:16 Precies op tijd. Eten was erg warm en bijzonder smakelijk
13 aug 2022 om 21:33 Ze hebben erg lekkere burgers, kwaliteit is erg goed. Wij hebben er van genoten.
28 jul 2022 om 20:09 het was zeer lekker
17 jun 2022 om 20:11 Elke keer weer gewoon helemaal prima
12 mrt 2022 om 18:51 Precies op de gevraagde tijd geleverd, heerlijk goed gebakken vlees en (nadat we de frietjes nog 3 min in de airfryer hadden gedaan ) ook lekkere frietjes
24 feb 2022 om 20:39 Altijd heel lekker en goed. Fijn dat dit een optie is van wat je kan laten bezorgen.
24 feb 2022 om 19:22 Had de Angus burger gekozen.. Rijkelijk belegd en heerlijk gegrilde burger. De frietjes met cheddar en bacon waren ook verrassend lekker.. Alles was optijd en warm
11 feb 2022 om 20:35 Gebakken eend, was niet te eten met alle respect. Lag in een laag vet, en het smaakte alsof het frituur gebakken was. Best prijzig ook nog eens voor zo een klein stukje vlees. Heel jammer. Spareribs waren wel goed.
11 jan 2022 om 13:42 het eten was veel sneller geleverd dan verwacht. netjes, en alles wat lekker warm, vers en kwalitatief
3 jan 2022 om 20:16 Goede service en het eten was heerlijk
1 jan 2022 om 10:49 Super service van het restaurant. Had bezorgtijd verkeerd doorgegeven. Nog gebeld naar het restaurant en was geen probleem. Befankt en alle goeds voor het nieuwe jaar. Dat de horeca weer gouden tijden mag beleven..